OVER ONS
  • Wij zijn importeur en distributeur en erkende dealer van Duitse en Italiaanse keukens, keukenblokken en kitchenettes in Benelux (Nederland, België en Luxemburg). We zijn vooral gespecialiseerd op het gebied van “Flat Pack” (platte verpakking) keukens. 
  • Onze keukens worden in handzame verpakkingen ingepakt en opgestuurd die U vervolgens zelf in elkaar kunt zetten. Door onze sterke handel positie zijn wij in staat flinke kortingen bij fabrikant(en) af te dwingen en deze aan U als klant doorgeven. 
  • Wij zijn er van overtuigd dat een keuken voor iedereen betaalbaar moet zijn, weg met die showrooms en dure keukens. U heeft bij ons altijd twee weken bedenktijd, wij nemen uw aankoop geheel kosteloos binnen twee weken terug mits deze niet om samengesteld product gaat en niet uit de verpakking is, De verzendkosten en eventuele betalingskosten worden altijd in mindering gebracht ongeacht wel of niet zijn gemonteerd. Overtuigt U maar zelf en neem rustig een kijkje in onze webshop. 
  • Heeft U nog vragen of opmerkingen neemt U maar gerust contact met ons op. De keukens uit voorraad worden binnen 2-5 dagen bij U thuis bezorgd. De levertijd van keukens die niet op voorraad zijn ligt tussen 2-4 weken. Wij staan altijd voor U klaar.
Schakel JavaScript in uw browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.