keukenblok Lagos wit hoogglans 100 x 60 cm met een la + E-kookplaat

Oorspronkelijke prijs was: €695.45.Huidige prijs is: €371.07. excl. BTW
You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands

Wandkasten (33)

RVS keukens (18)

RVS aanrechtbladen / spoelbakken (7)

Kitchenettes 190 cm (5)

Kitchenettes 180 cm (36)

Kitchenettes 160 cm (17)

Kitchenettes 140 cm (1)

Kitchenettes 130 cm (8)

De beste aanbiedingen in Keukenblokken is online verkrijgbaar bij Keuken-Land!

Wil jij ook de nieuwste trends en ontwikkelingen bijhouden op het gebied van Keukenblokken? Laat je inspireren door het ruime online aanbod van Keuken-Land. Daar zit je ook niet vast aan vervelende winkeltijden en kan je de hele dag door jouw artikelen bestellen. Kies eenvoudig uit de artikelen van ons uitgebreide aanbod Keukenblokken.

Ruim assortiment op het gebied van Keukenblokken bij Keuken-Land

Ga op zoek in de online shop van Keuken-Land als je wil profiteren van aanbiedingen op het gebied van Keukenblokken. Zeer veel Keukenblokken zijn daar overzichtelijk gerubriceerd. En dat is wel zo handig als je een keuze moet maken uit zo’n ruim assortiment. Kijk goed rond in de Keukenblokken afdeling van Keuken-Land en bestel direct wat je mooi vindt.

Keuken-Land: De grootste aanbiedingen in Keukenblokken

Op zoek naar de laatste aanbiedingen en de beste koopjes uit een ruim assortiment op het gebied van Keukenblokken? Je treft ze ongetwijfeld bij Keuken-Land aan en je kan er bovendien kiezen hoe je het zal betalen. Keuken-Land bezorgt al je artikelen bij jou thuis. Mocht er iets niet goed zijn aan je bestelling? Stuur alles dan binnen 14 dagen terug, mits het om standaard opstelling (dus geen samengestelde) en in originele verpakking en onbeschadigd is.

312
Antaal projecten afgelopen jaar

De meest veelzijdige opstelling is deze keukenblok van 150cm.

Deze blok is vele kleuren te vergrijgen, tevens kunnen wij de opstelling voor u aan passen, de kasten kunnen onderling anders geplaatst en gemonteerd worden, de draairichting van alle kast deuren maar ook van de koelkast is omkeerbaar, kortom een besteller onder de keukenblokken.